Het weer in Hongarije

Redactionele artikelen

ARTIKEL GESCHREVEN OP 2017-07-03 09:15:45

Nieuwe website

Nieuwe website

Vandaag, maandag 3 juli 2017, is onze weer-website online gegaan. Een website waar u de voorspellingen per regio, voor vandaag, maar ook voor de komende 3 dagen, terug kunt vinden. Ook is er een weergave per regio voor het actuele weer, die elke 30 minuten bijgesteld wordt.

Waarom een nieuwe website voor het weer in Hongarije? Het verschil zit in 2 dingen. Op de eerste plaats is deze website volledig onafhankelijk. er wordt geen reclame gemaakt voor bedrijven of organisaties. Een helder weerbericht zonder storende commerciële elementen. Geen banners, geen advertenties. het 2e verschil met andere weerwebsites is te vinden op Facebook. U kunt op Facebook, dus op uw eigen startpagina, niet alleen de voorspelling vinden voor vandaag, maar ook voor de komende dagen. En juist die voorspelling voor de komende dagen maakt het verschil. U hoeft dus niet voor uw meerdaagse weersverwachting voor heel Hongarije perse naar onze website te komen. Het actuele weer per regio, en de meerdaagse verwachtring wordt niet op Facebook geplaatst, omdat dat elke 30 minuten vernieuwd wordt.

Met deze website hopen we te voorzien in de behoefte aan een helder weerbericht voor Hongarije in het Nederlands. Vooral voor de zelfvoorzienende Nederlander in Hongarije is een goed weerbericht essentiëel.

Wie vragen of opmerkingen heeft over deze website kan contact-informatie vinden op de Hutopia pagina van deze website.

Redactionele artikelen:

De meest recente redactionele artikelen:

Oudere redactionele artikelen:

Facebook

U kunt ons vinden op Facebook.