Het weer in Hongarije

Redactionele artikelen

ARTIKEL GESCHREVEN OP 2018-04-11 17:46:06

Het weerbericht voor Hongarije wordt in de lente en zomer vroeger gepubliceerd.

Het weerbericht voor Hongarije wordt in de lente en zomer vroeger gepubliceerd.

De dagen worden steeds langer, en veel mensen zijn al ruim eerder op dan dat het weerbericht door ons online gezet wordt. Vandaar dat we met ingang van morgen het weerbericht vroeger gaan publiceren. Was u het weerbericht voor Hongarije gewend voor 8 uur elke ochtend, nu mag u het weerbericht voor 6 uur verwachten in de morgen.

Het kan natuurlijk voorkomen dat de weersverwachting in de loop van de dag verandert, het weer in Hongarije kan bijzonder onvoorspelbaar zijn. We hebben al vaak meegemaakt dat een verwachting in de loop van 12 uur volkomen veranderde. Daar hebben we al vanaf het begin van onze website rekening mee gehouden. Elke dag wordt de weerkaart en de (meerdaagse) verwachting meermaals ge-update. Dat houd in dat als u er een dagje op uit wilt, of een barbecue in de planning hebt, het handig kan zijn even de laatste verwachtingen te bekijken op onze website.

Voor 6 uur staat ons weerbericht online, ook op Facebook. Maar voor half 8, net na 11 uur, en tussen half 4 en 4 uur worden de verwachtingen per regio, EN de weerkaart aangepast. En 's avonds tussen half 8 en 8 uur wordt het speciale nacht-verwachting kaartje weergegeven op onze website. Zo bent u altijd op de hoogte van onverwachte veranderingen in het weer, en is de kans dat u voor verrassingen komt te staan zo klein mogelijk.

Zijn  er ernstige veranderingen te verwachten, zoals bv een weeralarm, dan melden we dat uiteraard altijd meteen op onze website en op onze Facebookpagina.

Redactionele artikelen:

De meest recente redactionele artikelen:

Oudere redactionele artikelen:

Facebook

U kunt ons vinden op Facebook.